Service afspraak +31495 - 59 22 90 NL
Referentie: 01/02/03/04/05

Wietmarscher, een Duitse opbouwer van ambulances en bijzondere voertuigen, is geruime tijd een klant van Marelko. In samenwerking met Wietmarscher bedienen wij verschillende Regionale Ambulance Voorzieningen(RAV) in Nederland, met name RAV Brabant Midden-West-Noord.

Door ons persoonlijk contact met de Nederlandse afdeling van Wietmarscher, zijn wij in staat om snel te schakelen. Door onze vijf stappen naar veiligheid zorgen wij, in samenwerking met Wietmarscher, ervoor dat verschillende Nederlandse RAV’s een veiliger wagenpark hebben. In eerste instantie zorgen wij voor de juiste oplossing op de juiste plaats om deze vervolgens deskundig te monteren en installeren. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het tijdig en vakkundig onderhoud, in combinatie met een snelle servicedienst.

Wij hopen, dat we samen met Wietmarscher nog vele Regionale Ambulance Voorzieningen mogen voorzien van voertuig gebonden oplossingen om hun werkomgeving nóg veiliger te maken!

Klant aan het woord

Sales representative Wietmarscher:

Als leverancier van speciale voertuigen ben je niet alleen op zoek naar betrouwbare onderdelen, maar bovenal naar toeleveranciers die complete oplossingen kunnen aanbieden. De voertuigconcepten worden qua vormgeving steeds gestroomlijnder en de besturingstechniek steeds geavanceerder. Wij hebben de laatste jaren samen met Marelko hard aan oplossingen gewerkt die zich kunnen laten zien. Moderne lichttechniek gecombineerd met een “state of the art” CanBus besturingssysteem hebben ervoor gezorgd dat onze gezamenlijke klanten zijn voorbereid op de toekomst.

Ook op het gebied van dienstverlening en after sales zijn wij zeer tevreden over de prestaties van Marelko en overwegen of wij niet nog intensiever gaan samenwerken. Onze visie is samen met Marelko een after sales netwerk op te bouwen, waarin alle partners zijn verenigd.

Wij verheugen ons op het realiseren van gezamenlijke projecten en wensen Marelko veel succes met het uitrollen van hun nieuwe visie.

“Sommigen dromen om aan de werkelijkheid te ontsnappen. Sommigen dromen om de werkelijkheid voor altijd te veranderen”. (Siochiro Honda)

Top