Service afspraak NL
Referentie: 01/02/03/04/05

Traffic & More levert creatieve, innovatieve oplossingen op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen bij mobiliteitsvraagstukken. Traffic & More staat voor veiligheid, kwaliteit, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de markt van tijdelijke verkeersmaatregelen zijn twee deelmarkten te herkennen namelijk de standaard en de complexe verkeersmaatregelen. De tweede, waar Traffic & More zich op richt, is meer gericht op de veiligheid, bereikbaarheid en doorstroming van zowel de wegwerkers, het verkeer als de directe omgeving.

Marelko ondersteunt Traffic & More bij het veiligheidsvraagstuk. Door mee te denken met deze vraagstukken en samen tot de beste oplossing te komen, wordt maatwerk daadwerkelijk mogelijk gemaakt. Natuurlijk stopt het niet bij alleen veiligheid! Kwaliteit en innovatie staat óók bij Marelko hoog in het vaandel. De veiligheidsoplossingen die wij bieden zijn van de hoogste kwaliteit. Denkt u hierbij aan het voldoen aan de wetgeving en een enorme vergroting van de veiligheid op en naast de wegen.

In samenwerking met Traffic & More zorgen wij ervoor dat u én andere weggebruikers veilig de weg op kunnen.

Klant aan het woord

Logistiekbeheer:

Marelko is onze vaste leverancier sinds de oprichting van Traffic & More in 2009. In deze uitdagende tijd was Marelko een betrouwbare partner en kwamen ze gemaakte afspraken altijd na. Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij altijd voor ze klaar staan, dit verwachten we dan ook van onze eigen leveranciers en Marelko maakt dit waar.

Top