Service afspraak +31495 - 59 22 90 NL

01 De juiste oplossing op de juiste plaats

Bij Marelko vragen we steevast door, zodat we zeker weten dat u een oplossing krijgt waar u het beste mee geholpen bent. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we met u meedenken en u adviseren. Ook over nieuwe, efficiëntere oplossingen, want bij Marelko streven we continu naar vooruitgang.

02Deskundige montage en installatie

Om dat te kunnen garanderen houden we onze eigen mensen up-to-date én delen we onze kennis met de serviceteams van carrosseriebouwers, bedrijfswageninrichters en installateurs waar we mee samenwerken. Met hen zorgen we er zo voor dat klanten op cruciale momenten niet voor verrassingen komen te staan.

03Tijdkundig en vakkundig onderhoud

Van de juiste onderdelen op het juiste moment.

04Zorgvuldig projectmanagement

Want op Marelko moet u blind kunnen vertrouwen. Niets laten we aan het toeval over.

05Een snelle servicedienst

Onverhoopte problemen lossen we snel en adequaat op. Als het nodig is op locatie. En wel zo, dat het werk van uw mensen gewoon door kan gaan.

Hart & zielVeilig dóór kunnen

Marelko helpt om een veilige werkomgeving te creëren voor hulpverleners, werkverkeer, transportbedrijven en wegbeheerders. De producten die Marelko levert zorgen ervoor dat professionals zich onder bijzondere en risicovolle omstandigheden veilig op de weg kunnen begeven. Met signalering en ondersteunende apparatuur op en aan voertuigen worden de risico’s op letsel en materiële schade zoveel mogelijk beperkt. Veiligheid duldt geen enkel compromis; de producten van Marelko moeten functioneren. Daar moeten klanten en andere weggebruikers die zij op hun weg tegenkomen blind op kunnen vertrouwen. Een voertuig waarvan de veiligheidsvoorzieningen niet werken zoals het hoort, kan niet worden ingezet. Dan staat het werk stil, en als er levens van afhangen is dat onaanvaardbaar. Met alleen het leveren van kwaliteitsproducten voor voertuiggebonden veiligheid bent u er daarom nog niet. Die producten moeten met verstand van zaken gemonteerd en aangesloten worden. Als er dan onverhoopt tóch een technisch probleem of een storing optreedt, dan komt het erop aan die situatie zo snel mogelijk op te lossen. Daarin onderscheidt Marelko zich van concurrenten: de dienstverlening en flexibiliteit die nodig is om de inzetbaarheid van voertuigen zoveel mogelijk te garanderen. Het vermogen om eventuele problemen snel en adequaat op te lossen. Daardoor levert Marelko meer dan alleen een product, namelijk een oplossing. De klanten van Marelko moeten altijd veilig dóór kunnen.

Ambitie & MVO

Marelko wil het eerste merk zijn waaraan inkopers denken als ze voertuigen voor hulpdiensten of werkverkeer willen voorzien van veiligheidsproducten met inzetbaarheidsgarantie.

Voor de KoDé Group en de gelieerde bedrijven Marelko Benelux BV en TM-CS BV zijn verschillende kernwaarden van belang ten opzichte van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zoals het leveren van kwalitatieve producten die een voertuigleven lang mee gaan. Met het oog op duurzaamheid wordt er zelfs gewerkt met hoogwaardig gereviseerde onderdelen.

Vertrouwen is een belangrijke waarde die wordt doorgevoerd in de gehele organisatie ten opzichte van opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers. KoDé Group streeft naar langdurige relaties met wederzijds respect en het nakomen van afspraken. Als Brabants familiebedrijf wordt er op geen enkele wijze onderscheid gemaakt in mensen. Er is oog voor welzijn, ontwikkeling, gezondheid en veiligheid van medewerkers wat bijdraagt aan de kwaliteit van de te leveren diensten naar onze opdrachtgevers. Door het optimaliseren van de veiligheid van onze klanten en het steunen van verschillende goede doelen geeft KoDé Group op diverse manieren terug aan de maatschappij.

Het meest recente MVO jaarverslag is vrij opvraagbaar. Voor dit en andere vragen omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen kan u contact opnemen met Natasja de Jong, natasja@marelko.nl.

Missie

  • Met ons advies zorgen we dat de juiste producten op de juiste plaats worden toegepast.
  • We verzorgen deskundige montage en installatie.
  • We zorgen voor tijdig en vakkundig onderhoud.
  • Ons zorgvuldige projectmanagement zorgt ervoor dat deze werkzaamheden vlekkeloos verlopen.
  • Onze servicedienst zorgt voor maximale inzetbaarheid van voertuigen.
  • We communiceren helder en proactief.
  • We denken in oplossingen.
  • We reiken onze klanten relevante kennis van wetgeving en techniek aan.

MarelkoWelkom

Marelko Benelux

Marelko is opgericht in 1991 en is een ISO 9001gecertificeerde organisatie. Marelko brengt al jaren een uitgebreid assortiment van optische en akoestische apparatuur op de markt. De signaleringsapparatuur van de merken Haztec, FRC, SoundOff, IDEATEC en Speed Signal worden voornamelijk geleverd aan hulpverleningsdiensten. Hierbij kunt u denken aan Politie, Brandweer en de Ambulancediensten. Ook voorzien wij Provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, afsleepdiensten en wegenaannemers van optische en geluidssignalering.

Bij Marelko staat u als klant centraal en gaan wij steeds voor u een stap verder. Door onze serviceverlening zijn wij in staat u optimaal te ondersteunen. Mede door onze eigen productie / reparatie afdeling en onze technische dienst zijn wij in staat dat stapje extra te zetten. Die meerwaarde willen wij in combinatie met een op maat advies bereiken.

Wij vinden dat dienstverlening niet ophoudt bij de verkoop van kwaliteitsproducten. Service, garantie en persoonlijk contact staan daarom dus op nummer één bij ons. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid assortiment met alleen de beste producten, is het voor ons mogelijk om u een optimaal advies te geven ten aanzien van wet- en regelgeving en oplossingen met betrekking tot voertuig gebonden veiligheid.

Waar van toepassing, zijn onze producten voorzien van de Europese goedkeuringen, ECE 65 en EMC directieven 95/54. Marelko heeft een ruim assortiment aan goedgekeurde ECE R65 producten.

Marelko is gehuisvest in een modern bedrijfspand. Hier bevindt zich een goed uitgeruste werkplaats waar de nodige apparatuur aanwezig is die in en op voertuigen kan worden gebouwd. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de in- en opbouw werkzaamheden op eigen locatie uit te laten voeren. Het voertuig hoeft hiervoor niet van zijn plaats te komen, wat veel kostbare tijd bespaart. Mocht er behoefte zijn aan service en onderhoud dan kan dit gerealiseerd worden, deze worden speciaal toegespitst op de behoefte van de klant.

Top