Service afspraak +31495 - 59 22 90 NL
Referentie: 01/02/03/04/05

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. Samen met vervoerders zetten zij zich 24/7 in om reizigers en goederen veilig en op tijd op hun bestemming te laten komen. Ze willen het spoornetwerk veiliger, betrouwbaarder, punctueler en duurzamer maken en werken daar dagelijks aan. 

Voor de afdeling incidentenbestrijding draagt Marelko de verantwoordelijkheid voor de voertuiggebonden veiligheid van het wagenpark. Dit betekent dat wij in eerste instantie zorgen dat ProRail de juiste oplossingen op de juiste plaats krijgt. Dit wordt allemaal deskundig geïnstalleerd en gemonteerd, maar daar stopt het natuurlijk niet bij: de service en het onderhoud van de oplossingen nemen wij ook voor onze rekening! Door gebruik van het serviceportaal kan onze onderhoudsservice snel ter plekke zijn of ondersteuning bieden, mochten er onverwachtse storingen optreden. 

Wij zijn verheugd dat wij, met onze voertuig gebonden veiligheidsoplossingen, de veiligheid van het ProRail personeel beter kunnen garanderen!

Klant aan het woord

Wagenparkbeheer:

Door de korte lijnen met Marelko en de ervaring en kennis op het gebied van signalering zijn wij er zeker van dat onze voertuigen met de juiste oplossingen worden uitgerust. Ook door de servicegerichtheid van Marelko weten wij dat we in ieder geval altijd door kunnen!

Top