Service afspraak +31495 - 59 22 90 NL
Referentie: 01/02/03/04/05

Het Hoogheemraadschap van Delfland is één van de tweeëntwintig waterschappen die Nederland telt. Zij hebben als voornaamste taken zorgen voor voldoende water, schoon water en dat de dijken veilig zijn en er geen overstromingen plaatsvinden. Om deze taken veilig te kunnen uitvoeren zijn de voertuigen van het Hoogheemraadschap uitgerust met hoogwaardige veiligheidsoplossingen. Ditmaal hebben we een gloednieuwe Toyota RAV4 mogen voorzien van onze producten. 

Op het dak is een Xpert SL met amber XE LED-hoekmodules gemonteerd. Door de unieke LED opstelling op de hoeken schijnt de dakset 360° rondom het voertuig waardoor het voertuig altijd goed zichtbaar is, ook op kruispunten. Op de kopse kant is per zijde ook een witte module gemonteerd die dient als werkverlichting. Doordat de dakset volledig LED is, is de dakset ook nog eens energiezuinig. Deze Xpert SL is uitgevoerd met een zwarte middenkap en heldere eindkappen.

Zowel aan de voor- als achterzijde van het voertuig zijn extra flitsers gemonteerd. In de grill van het voertuig is tweemaal LED flitser 4-2053 geplaatst. De 4-2053 is door zijn compacte afmeting dé oplossing bij een beperkte montageruimte. Dit gaf ons de mogelijkheid de flitser mooi en net te monteren zonder grote aanpassingen aan het voertuig. Ondanks de compacte afmetingen heeft de flitser door zijn drie stuks generatie 3 LED’s een uitstekende lichtopbrengst. Aan de achterzijde zijn middels speciale L-brackets twee 4-10415 LED flitsers achter het achterraam gemonteerd. Het grote voordeel van de montage middels deze  L-brackets is dat de flitsers te allen tijde zichtbaar zijn, ook wanneer de achterklep geopend is. Door de vier stuks high power generatie 3 LED’s heeft deze flitser een grote lichtopbrengst en brede lichtspreiding en is daardoor een van onze meest verkochte LED flitsers.

Om de dakset en flitsers te bedienen is op het dashboard links van de bestuurder een DLC4000 geplaatst. Om alle accessoires te bedienen biedt de DLC4000 4 schakelaars, die automatisch oplichten. Er is gekozen om deze aan de linkerzijde van de bestuurder te plaatsen zodat de bestuurder de aandacht op de weg kan blijven houden en omdat DLC4000 dan ook bereikbaar is wanneer de bestuurder buiten het voertuig staat.

Tot slot is er in de laadruimte ook een 467 LED geplaatst die als interieur- en werkverlichting dient tijdens werkzaamheden in het donker. Door de metalen voet kan de gebruiker deze naar de laadruimte richten of, wanneer nodig, achter het voertuig. De 467 LED heeft door zijn 9 LED’s een lichtopbrengst van 1300 lumen.

Wij wensen het Hoogheemraadschap van Delfland veel veilige kilometers toe met dit mooie voertuig!

Klant aan het woord

Sander van den Bergh:

Sinds oktober 2016 heeft het Hoogheemraadschap van Delfland een nieuwe crisisorganisatie die optimaal is afgestemd op de werkwijze van veiligheidsregio`s. In lijn daarmee heeft het Hoogheemraadschap van Delfland een Coördinator Plaats Incident (CPI) die bij grootschalige incidenten of calamiteiten ter plaatse gaat en de leiding heeft over de operationele processen van Delfland. De CPI dient binnen een uur op locatie en zijn team operationeel te hebben. Om de CPI als zodanig herkenbaar te laten zijn heeft het Hoogheemraadschap van Delfland dit voertuig voorzien van speciale striping en diverse veiligheidsoplossingen.  Daarnaast draagt de CPI een geel/blauwe jas om zijn herkenbaarheid te vergroten.

Top