Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

Met trots kunnen wij vermelden dat wij 9001 : 2015 gecertificeerd zijn!

Wat houdt deze certificering in?
De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze wordt gebruikt om te beoordelen of een organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Recent zijn wij opnieuw getoetst of wij voldoen aan deze eisen, welke wij succesvol hebben doorlopen.

Wij zijn dan ook erg blij om te kunnen vermelden dat wij ons werk wederom kunnen bekronen met een ISO certificaat!

Inhoudelijke toelichting
Onze ISO certificering strekt zich uit over het leveren, installeren en onderhouden van licht- en geluidssystemen, meet-, communicatie- en on board-systemen voor politie, brandweer, ambulance en andere professionele weggebruikers.

Deze beoordeling is gebaseerd op een steekproefsgewijze toetsing met betrekking tot onze processen en informatieverstrekking. Geen toevalstreffers, maar enkel en alleen beoordeeld aan de hand van waargenomen feiten.

De ISO her certificering is uitgevoerd door TÜV Rheinland Nederland B.V. Kernwoorden die zij aan ons hebben toegekend zijn: een sterk geleide organisatie, veel gevoel voor afspraak is afspraak, doeltreffend en gericht in proces en handeling. Ook geven zij aan dat Marelko kan voldoen aan de toepasselijke feiten en de resultaten die klanten verwachten.

Wij zijn een sterk geleide organisatie met een strategisch beleid welke wij continue meten, toetsen en verbeteren. Dit doen wij middels de Kwaliteitscirkel van Deming: PDCA. Dit is een hulpmiddel voor kwaliteitsmanagement en probleemoplossingen. Het proces loopt als volgt: plan, do, check en (re-)act. Wij beschikken over een goede documentatie en alles is terug te vinden in operationele processen. Er is sprake van een zeer goede fouten-analyse systematiek om continue verbetering te waarborgen.

Garantie voor onze klanten
Nog belangrijker is dat deze ISO certificering een kwaliteitsverzekering is richting onze klanten. Wij staan garant voor kwaliteit én een goede dienstverlening. Zo zijn onze meetmiddelen allemaal goedgekeurd, zijn de officiële kalibratie certificaten in ons bezit en vindt er altijd een jaarlijkse controle plaats. Om productkennis en klantinzicht te vergroten worden periodieke salesquizzen georganiseerd. De wensen van onze klanten staan altijd centraal, daarom vindt bij de opgeleverde voertuigen een eindcontrole plaats. Hier wordt alles nog een keer doorgenomen met de klant, wat wordt vastgelegd middels een formulier.

Zodoende staan wij garant voor:
1. De juiste oplossing op de juiste plaats
2. Deskundige montage en installatie
3. Tijdkundig en vakkundig onderhoud
4. Zorgvuldig projectmanagement
5. Een snelle servicedienst


Bekijk hier het officiële certificaat

Deel nieuwsbericht
Top