Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

Recentelijk heeft Provincie Utrecht haar weginspecteurs voorzien van acht nieuwe transporters, twee caddy’s en één pick-up met laadbak. Wij hebben de signalering en bediening geleverd, de opbouw verzorgd en signaleringscomponenten geleverd voor de DakDRIP van Ebo van Weel.

Nieuwste corner module
De nieuwste DakDRIP’s van EBO van Weel zijn voor de Provincie uitgerust met onze nieuwste corner modules én een ingebouwde arrowbar aan de achterzijde. Deze signaleringsoplossing onderscheidt zich door de integratie in de behuizing van de DakDRIP. Deze behuizing draait mee waardoor er geen extra lichtbalken geplaatst hoeven te worden en er altijd een goede zichtbaarheid is voor andere weggebruikers. Er zijn verschillende combinaties in kleuren mogelijk en de Provincie Utrecht heeft in dit geval gekozen voor de combinatie tussen amber en wit, waarbij wit extra verlichting biedt tijdens de avonduren. Voor het incidentmanagement zijn ook de richtingaanwijzers geïntegreerd in de module. Deze modules beschikken over beschermingsgraad IP67 en hebben een GORE-TEX® membraam, waardoor er altijd droge lucht in de unit zit en condensvorming beduidend minder snel plaatsvindt. De arrowbar dient als extra attentiewaarde en het managen van verschillende verkeersstromen.

Fascia flitsers
In zowel de grill als op de achterklep en op de spiegels zijn onze fascia flitsers gemonteerd. Deze flitsers maken gebruik van een innovatief ClearDuty® design dat grote voordelen met zich meebrengt in vergelijking tot de traditionele flitsers die werken met conventionele polycarbonaat lenzen. De flitsers bieden door de siliconen behuizing een veel grotere weerstand tegen steenslag en krassen en heeft tegelijkertijd ook een verbeterde afdichting om te voorkomen dat er vocht in de flitser komt. Daarnaast zorgt dit design voor een hogere UV- en thermische stabiliteit om te voorkomen dat de lens verkleurt over termijn. Er zijn verschillende montageopties mogelijk waardoor deze flitser in staat is om bijna overal op het voertuig te worden geïntegreerd. Voor de achterklep en de spiegels is gekozen voor een plakmontage.

Bediening middels GO112
Natuurlijk dient de weginspecteur de signalering ook te kunnen bedienen, daarom is elk voertuig uitgerust met hét voertuigbeheersysteem voor hulpverleningsvoertuigen en andere speciale voertuigen: de GO112. Middels één scherm heeft de gebruiker de volledige controle over alle ‘accessoires’ van het voertuig.  

We zijn ontzettend blij en trots dat we samen met LeasePlan dit project hebben mogen uitvoeren voor Provincie Utrecht en we wensen de weginspecteurs veel veilige kilometers toe!


Bekijk onderaan deze pagina alle foto's

Deel nieuwsbericht
Top