Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

In het weekend van 1 & 2 juni vond de LakeBike24U Challenge plaats op het terrein van Aquabest. Dit is een uniek evenement waarbij deelnemers 24 uur mountainbiken in estafette teams of als individu. De grootste uitdaging is niet alleen de snelheid, maar ook je concentratie behouden, het rijden in het donker en je blijven focussen op de andere fanatieke deelnemers.

“Ik had nog nooit eerder aan een evenement deelgenomen en ik vond het als oudste deelnemer dan ook best spannend. Een prachtig parcours en een gemoedelijke sfeer waar ook beginners zoals ik goed uit de voeten konden. Door diverse familieleden die ik inmiddels aan kanker ben verloren wilde ik hier graag aan meedoen om ervoor te zorgen dat sterven aan kanker zo snel mogelijk verleden tijd is. Het was echt een unieke ervaring.”
- Karin

Onafgebroken in estafettevorm zoveel mogelijk ronden rijden gedurende de dag en nacht is zowel mentaal als lichamelijk een flinke opgave. Ons team bestond uit een aantal van onze collega's, aangevuld met fanatieke mountainbikers uit onze kenniskring. In het totaal zijn er 63 rondes gereden en daarmee 459,9 kilometer afgelegd!

“Een leuk en gezellig weekend. Je doet het allemaal samen en bent echt een team. Ik deed mee voor de gezelligheid en dat is meer dan goed gelukt! Het zwaarste is het gebrek aan slaap. Iedere ronde wilde ik graag mijn eigen tijd verbeteren, maar dat gaat natuurlijk niet. Als we dit in het vervolg nog eens gaan doen, doe ik graag weer mee!”
- Brian

Onze deelname aan dit evenement is niet alleen voor het plezier geweest. Voordat het team werd ingeschreven is er gezamenlijk besloten om te fietsen voor het goede doel. Wij hebben een aantal van onze leveranciers benaderd en gevraagd of dat zij een financiële gift wilden toesturen op het moment dat de Challenge succesvol werd afgerond. Het opgehaalde bedrag is gedoneerd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en wij hopen daarmee een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Wij danken HAZTEC, Soundoff Signal, Forque, Resolvit, IDEATEC en FRC voor hun bijdrages! 

Er is uiteindelijk een bedrag van maar liefst 4470,25 opgehaald!

21/8 heeft onze directeur Dennes Smallegange persoonlijk de cheque overhandigd aan een vrijwilligster van KiKa. Het team van Marelko is héél erg trots op deze prestatie en we hopen hiermee een bijdrage te hebben geleverd aan de strijd tegen kanker.

Foto overhandiging en overige foto's zie hieronder.

                                                 

Deel nieuwsbericht
Top