Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

Na een periode van hard werken zijn wij heel erg trots om te kunnen vermelden dat wij onderdeel mogen zijn van het team dat de nieuwe voertuigen gaat leveren voor Rijkswaterstaat, samen met Louwman & Parqui B.V. en onderaannemers ASH Carrosserie B.V. en EBO van Weel

Rijkswaterstaat kiest voor Toyota Hilux
De weginspecteurs van Rijkswaterstaat rijden binnenkort allemaal Toyota Hilux. De landelijke uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft na een aanbesteding besloten al zijn weginspecteurs – zo’n 300 man in totaal – te voorzien van een Toyota Hilux Dubbele Cabine Van Professional met standaard automaat.

In de komende jaren worden er in totaal 300 exemplaren aan Rijkswaterstaat geleverd. De eerste levering vindt plaats in september 2019. De pick-up van Toyota kwam tijdens de aanbesteding als winnaar uit de bus vanwege onder andere de uitstekende rijeigenschappen en de goede ergonomie. Samen hebben we gekeken naar de meest innovatieve oplossingen die bijdragen aan de zichtbaarheid én veiligheid van de weginspecteurs. 

Volledig aangepast
De Hilux wordt 'turnkey' ofwel helemaal gebruiksklaar geleverd. Hierbij is de pick-up volledig aangepast aan de wensen van Rijkswaterstaat. Dat wil zeggen: visuele en akoestische signalering, speciale inrichting van de laadbak waaronder een Dynamisch Route Informatie Paneel en apparatuur voor communicatie met landelijke verkeerscentrales. 

We zijn ontzettend trots dat we met dit team de nieuwe voertuigen voor Rijkswaterstaat mogen leveren en bijdragen aan de zichtbaarheid én veiligheid van de weginspecteurs! 

Deel nieuwsbericht
Top