Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

In opdracht van Arend Auto B.V. Eindhoven hebben wij een elektrische Kangoo Maxi mogen voorzien van signalering! De klant had een specifieke vraag voor een lichtbalk met zoeklicht en wilde graag flitsers op het voertuig.

Xpert SL lichtbalk
Deze Kangoo is uitgerust met een Xpert SL lichtbalk. Dit is de laagste lichtbalk uit onze XPERT-range, waardoor het voertuig zeer weinig weerstand ervaart. De lichtbalk is uitgerust met amber LED modules op de hoeken en extra flitsers naar de voor- en achterzijde voor een verhoogde attentiewaarde. Daarnaast zijn er aan de zijkanten van de lichtbalk alleylights ingebouwd.  

Zoeklicht
De klant had een specifieke vraag voor een zoeklicht bovenop de lichtbalk. Er is gekozen voor het model 7-1220 met een sterke lichtstraal 180.000 candela. Het zoeklicht kan 360⁰ horizontaal en 120⁰ verticaal draaien, wat ervoor zorgt dat het licht altijd eenvoudig op de gewenste plaats gericht wordt. Eenvoudig te bedienen met een draadloze afstandsbediening. Middels een speciaal bracket is het zoeklicht op de lichtbalk gemonteerd. 

Siliconen flitsers
Zowel in de grill als op de achterzijde van het voertuig zijn onze siliconen fascia flitsers gemonteerd. Een innovatieve en uiterst compacte flitser met een siliconen ClearDuty® behuizing en brengt grote voordelen met zich mee in vergelijking tot traditionele flitsers die werken met conventionele polycarbonaat lenzen. De siliconen behuizing van de fascia brengt namelijk een veel grotere weerstand tegen steenslag en krassen. Door de verbeterde afdichting wordt voorkomen dat er vocht in de flitser komt. Bij deze Kangoo is de plakmontage gebruikt, waarbij er maar één gaatje geboord hoefde te worden voor de bedrading. Met twee graden brackets wordt ervoor gezorgd dat het licht recht vooruit schijnt.

Bediening
Om alle signalering te kunnen bedienen is het voertuig uitgerust met een aantal kleine en compacte aan/uit schakelaartjes. Deze zijn voorzien van achtergrondverlichting en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren achtergrondverlichting en symbolen. De schakelaars zijn netjes onder elkaar gemonteerd in het dashboard.

Wij bedanken Arend Auto B.V. Eindhoven voor deze mooie opdracht en wensen de klant veel veilige kilometers toe!

Bekijk onderaan deze pagina alle foto’s.

Deel nieuwsbericht
Top