Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

Recent hebben wij deze Mercedes Sprinter mogen voorzien van signalering in opdracht van Van Rens Mobiliteit. Niet alleen zijn wij trots op het mooie resultaat, maar ook op onze jarenlange relatie waarvan wij hopen deze nog heel lang voort te zetten!

Xpert SL lichtbalk
Deze Sprinter is uitgerust met een Xpert SL lichtbalk. Dit is de laagste lichtbalk uit onze XPERT-range, waardoor het voertuig zeer weinig weerstand ervaart en de lichtbalk minder schade gevoelig maakt. De lichtbalk is uitgerust met amber LED modules op de hoeken, extra flitsers naar de voor- en achterzijde en extra richtingaanwijzers voor een verhoogde attentiewaarde. Daarnaast zijn er Take Down Lights geïntegreerd aan de achterzijde die extra verlichting bieden tijdens de avonduren.

Grillflitsers
In de grill zijn de ultra dunne flitsers van het model 10016 gemonteerd. Doordat deze maar 10mm dun zijn steken deze aanzienlijk minder uit dan de traditionele (LED) flitsers. Ondanks dat deze flitser erg plat is, zit het knipperrelais intern en doen de 6 stuks generatie 3 high power LED’s uitstekend hun werk. Wij hebben een speciaal bracket ontwikkeld om de flitser mooi te kunnen monteren in de grill van het voertuig.

Werklichten
Naast de Take Down Lights die zijn geïntegreerd in de dakset zijn er ook nog een viertal werklichten van het model 467 op het voertuig gemonteerd, waarvan twee naast de dakset en twee op de achterzijde van de laadbak. Deze werklichten hebben een sterke robuuste behuizing en zijn makkelijk te monteren op diverse plekken op en aan het voertuig. Door de metalen voet kan de werklamp met een lichtopbrengst van 1300 lumen gericht worden op de plaats waar de gebruiker het op dat moment wenst.

Camerasysteem
Tevens is aan de achterzijde van de laadbak een MXN35C camera gemonteerd. Zodra de gebruiker het voertuig achteruit rijdt wordt het camerabeeld geactiveerd. De gebruiker heeft een breed beeld achter de auto waardoor hij goed en veilig achteruit kan manoeuvreren. Zelfs de trekhaak is duidelijk in beeld waardoor de kans op aanrijdingen zeer klein is.

Bediening middels DLC8000
Om alle signalering te kunnen bedienen is het voertuig uitgerust met het bedieningspaneel DLC8000. Middels één compact scherm heeft de gebruiker de volledige controle over alle ‘accessoires’ van het voertuig. De schakelaars zijn voorzien van achtergrondverlichting en zijn voorzien van symbolen en teksten.

 Wij bedanken Van Rens voor deze mooie opdracht en wensen hen veel veilige kilometers toe!


 

Bekijk onderaan deze pagina alle foto’s.

Deel nieuwsbericht
Top