Service afspraak NL
Referentie: 01/02/03/04

Weer een professionele weggebruiker die Marelko veilig de weg op kan sturen met haar veiligheidsoplossingen. Ditmaal is een Mercedes-Benz Sprinter van De Bergjes Chalets & Stacaravans, die als transportbegeleidingsvoertuig gebruikt wordt, voorzien van optische signalering. De Bergjes Chalets & Caravans B.V. is al meer dan 45 jaar toonaangevend binnen de caravanbranche.

Xpert SL dakset

Op de achterzijde van het voertuig is een lage LED lichtbalk Xpert SL gemonteerd. Deze is uitgerust met amber XE-LED hoek modules, extra flitsers voor een verhoogde attentiewaarde en extra richtingaanwijzers naar de achterzijde toe. Het voertuig wordt gebruikt als transportbegeleidingsvoertuig waardoor de extra richtingaanwijzers een verplichting zijn om te voldoen aan de CROW-richtlijnen.

LED grillflitser: 4-10415

Om te voldoen aan de wettelijke eis dat de signalering 360° rondom het voertuig zichtbaar is, zijn er in de grill van het voertuig nog twee krachtige LED flitsers gemonteerd. De LED flitser die zijn uitgekozen is model 4-10415. Deze LED flitser heeft door zijn vier stuks high power generatie 3 LED’s een grote lichtopbrengst en brede lichtspreiding en is hierdoor een van onze meest verkochte LED flitsers.

Wij wensen De Bergjes Chalets & Caravans veel veilige kilometers toe!

Klant aan het woord

Maarten Janssen:

Omdat we op een ouder voertuig ook al signalering van Marelko hebben zitten was Marelko natuurlijk de eerste keuze om het nieuwe voertuig ook te voorzien. We hebben samen met Marelko bekeken wat het beste op ons voertuig past. Daardoor zijn we tot de conclusie gekomen dat op de achterzijde een lichtbalk werd geplaatst en in de grill twee LED flitsers. Deze heeft Marelko vervolgens op- en ingebouwd. We zijn zeer te spreken over deze producten en organisatie, alles werkt naar behoren!  

Top