Service afspraak NL
Referentie: 01/02/03/04

Car Media Mobility Installations is een professionele onafhankelijk inbouwspecialist en ontzorgen u en uw organisatie. Dit doen zij onder andere om de installatie van uw beveiliging, communicatie en fleet managementoplossing op locatie in de gehele BeNeLux te verzorgen. Dit geldt zowel voor uw voertuigen, materiaal, motoren en maritiem. Installatie kan bij u thuis of op de zaak plaats vinden. Deze installatie verzorgen zij voornamelijk voor leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, transportbedrijven en wagenparkbeheer en verhuurmaatschappijen.

Hier kunnen wij spreken over een partner waar we al 11 jaar mee samenwerken en waarin Car Media het volledige vertrouwen heeft in onze producten en diensten. 

Klant aan het woord

Niek van den Bogaart - directeur :
Marelko werkt volledig oplossingsgericht, proberen in alle facetten met je mee te denken. In een samenwerking van ruim 11 jaar kan niet alles goed gaan, maar de lange relatie geeft wel aan dat alles naar meer dan tevredenheid wordt opgelost. Altijd prettig, persoonlijk contact en advies. Wij kunnen in deze echt wel spreken over een partnership!

Top