Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

Onze goede relatie Traffic & More heeft recent twee Honda motoren toegevoegd aan hun wagenpark. Deze zijn kaal bij Marelko afgeleverd waarna onze monteurs intensief aan de slag zijn gegaan met de motoren.

Met welke uitrusting gaan de motoren veilig de weg op?
De eerste stap in de vijf stappen naar veiligheid is ‘de juiste oplossing op de juiste plek’. Aan de voorzijde- en achterzijde van de motoren zijn amberkleurige 4-1048 flitsers geplaatst. Deze multifunctionele LED flitser met maar liefst 8 stuks high-power generatie 3 LED’s zorgt voor een extreem intense lichtflits. Om de linker- en rechterzijde van de motor van signalering te voorzien zijn er in de kuip nog twee 4-1048 flitsers geplaatst. Verder is er een speciale mast inclusief een Impact ELP op de achterzijde van de motoren geplaatst. Deze populaire 360° LED beacon heeft maar liefst twaalf stuks ultra heldere high power LED’s waardoor de motoren, in combinatie met de flitsers, van alle kanten uitstekend zichtbaar zijn. Doordat de Impact ELP geen gebruik maakt van spiegel techniek heeft zonlicht geen invloed op de lichtintensiteit en is de beacon overdag even fel als ’s nachts. Tot slot zijn de motoren voorzien van een tekstbord aan de achterzijde, om de andere weggebruikers te informeren en zo de veiligheid op en naast de weg optimaal te kunnen waarborgen.

Om de signalering te bedienen is er een switch control gemaakt aan het stuur van de motor, welke de bestuurder de keuze geeft uit 3 standen: uit, flitsers en flitsers plus beacon. Het tekstbord is te bedienen middels  een bedienpaneel dat is ingebouwd aan de rechterzijde van het dashboard.

Deze motoren zijn inmiddels weer bij Traffic & More en zullen snel op en langs de weg te vinden zijn. Wij wensen Traffic & More in ieder geval veel veilige kilometers toe met onze veiligheidsoplossingen!

Deel nieuwsbericht
Top