Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

Met de komst van ons reeds gelanceerde nieuwe huisstijl is er ook een aanvulling gekomen op ons leveringsgamma. Gebruikers  en opbouwers van een hulpverleningsvoertuig weten dat de auto elektriciteit van vandaag razend snel evolueert. De magische woorden van vandaag zijn: CanBus, CAN-chassis of CANLin. Informatie ophalen, zoals handrem, open deur, achteruitrijlicht, kunnen foutmeldingen veroorzaken in het systeem van het voertuig. Door recent toegevoegde oplossingen aan ons huidige programma, kunnen wij u vanaf heden eenvoudige en duurzame oplossingen aanbieden.

Signal interfaces
Wij zijn in staat om u oplossingen te bieden met betrekking tot analoge voertuig signalen waar nodig. U kunt hierbij denken aan signalen met betrekking tot verlichting en status signalen, zoals:

  • De positie van de deur
  • Raam
  • Motor
  • Service informatie
  • Snelheid
  • RPM
  • Foutmeldingen

Al deze signalen zijn eenvoudig samen te brengen of individueel uit te trekken met één simpele oplossing.

Communicatie interfaces
Het is vanaf nu ook mogelijk om de CAN interpretatie, vertaling en transmissie eenvoudig te lezen. Dit houdt in dat alle voertuig data ‘real time’ gelezen kan worden. De transmissie van deze data kan naar servers, smartphones en tablets via Bluetooth, LAN of radio.

Integrated interfaces
Natuurlijk moet alles gemakkelijk bedienbaar zijn, hiervoor hebben wij een eenvoudige oplossing: de R@ven BlueLight. De R@ven BlueLight is een video interface die HDMI/DVI signalen samenbrengt in één origineel voertuigdisplay. Verder biedt het de mogelijkheid om additionele bronnen, zoals een voertuig-pc of andere speciale gebruiksapparaten, te gebruiken. De bediening hiervan kan gebeuren via een touch screen; alle hanteringen hiervan gebeuren via USB.

Met de Raven BlueLight zijn we in staat de vitale communicatie functies te integreren met de belangrijkste accessoires van het voertuig; denkt u hierbij aan de bediening van de signalering, communicatie, navigatie en informatie.

Overige oplossingen
Oplossingen zijn er onder andere ook voor het op afstand starten van de motor, een module die ervoor zorgt dat uw motor blijft draaien na verwijderen van de sleutel of een achterklepmodule die automatisch het waarschuwingssysteem activeert of deactiveert. Voor een volledig beeld verwijzen wij u graag naar de producten, waar deze onder schakelmateriaal te vinden zijn.

Deel nieuwsbericht
Top