Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

Met trots maken wij bekend dat wij vanaf heden kwaliteitsproducten leveren van de Amerikaanse producent SoundOff Signal.

SoundOff Signal is een ISO 9001 gecertificeerd producent van voertuig gebonden veiligheid. Marelko levert vanaf vandaag onder andere zwaaibalken, flitsers, speakers en binnenverlichting. 

nFORCE
Met de komst van SoundOff Signal hebben wij de beschikking tot het leveren van een nieuwe lijn: de nFORCE producten. De term nFORCE is niet alleen de naam van SoundOff Signal’s nieuwe zwaaibalk, het is een geheel platform voor voertuig gebonden oplossingen. Alle nFORCE producten hebben vergelijkbare prestaties met betrekking tot verlichting, dezelfde styling en zijn allemaal compatibel en synchroniseerbaar.
 
De technologie die Soundoff Signal hiervoor gebruikt, genaamd Nexus Technology, staat voor een heruitvinding van de LED modules. Niet alleen het LED opticom maar ook het design van de plastic reflector zijn heruitgevonden. Al vroeg in het design proces hebben ingenieurs gewerkt om een lamp te creeeren die het beste gebruik maakt van het licht dat wordt verzonden van de LED’s.

Wij zijn in ieder geval blij en verheugd dat wij de nFORCE oplossingen mogen aanbieden aan u. Bent u net zo verheugd en wilt u meer weten? Klik hier om naar de nFORCE dakset te gaan!

Deel nieuwsbericht
Top