Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

In opdracht van Autobedrijf Janssen Kerres hebben wij recent drie nieuwe kia's van gemeente Maastricht mogen voorzien van signalering. Deze voertuigen kunnen nu veilig de weg op door onze nieuwste lichtbalk en flitsers! 

Magnum 2000 lichtbalk
Deze kia's zijn voorzien van de nieuwste lichtbalk uit ons assortiment, de Magnum 2000. Dit is een 48" lichtbalk uitgerust met amber 12 LED modules op de hoeken, extra 6 LED amber richtingaanwijzers naar de voor- en achterzijde en alleylights aan zowel de linker- als rechterzijde. Een lange levensduur, geen uitval- en montagetijden én een optimale lichtopbrengst worden gegarandeer dankzij de LED modules. 

Grillflitsers
Ter ondersteuning van de lichtbalk zijn er twee flitsers in de grill gemonteerd. Dit zijn flitsers van het model 4-10016 en verhogen de attentiewaarde zowel op als naast de weg. Dit resulteert vervolgens in een verhoogde veiligheid bij werkzaamheden. Deze flitser steekt aanzienlijk minder uit dan de traditionele (LED) flitsers doordat dit model maar 10mm dun is.

Bediening
De bestuurders dienen bovengenoemde signalering ook te kunnen bedienen, daarom is elk voertuig uitgerust met het voertuigbeheersysteem DLC8000. Met de schakelaars op het paneel heeft de bestuurder met slechts één scherm de volledige controle over de signalering op het voertuig. Wilt u graag tekst in plaats van symbolen? Ook dat is mogelijk. 

Interieur verlichting
Bij alle drie de voertuigen is de gehele kofferbak zorgvuldig ingericht met de benodigde materialen en is er een hondenrek achterin geplaatst. Om ervoor te zorgen dat de bestuurder altijd goed zicht heeft in de kofferbak is er de White Universal LED Dome Light gemonteerd aan de binnenkant van de klep. 

Voor meer foto's kunt u doorscrollen naar het einde van deze pagina. 

Wij zijn trots dat we samen met Autobedrijf Janssen Kerres dit project hebben mogen uitvoeren voor gemeente Maastricht en wensen alle bestuurders veel veilige kilometers toe!

Deel nieuwsbericht
Top