Service afspraak NL
Terug naar overzicht
Volgende nieuwsbericht

EBO van Weel is een begrip op het gebied van verkeersystemen. Samen met dit dynamische bedrijf zijn we een partnership aangegaan om te zorgen voor een verbeterde veiligheid op en naast de rijbaan. Eén van de mooiste projecten waar dit streven tot uitdrukking komt is de Autodrip 2.0. Deze volledige elektrische DRIP zorgt in, combinatie met de Marelko LED lichtbalk, voor een verbeterde zichtbaarheid en een noodzakelijk lager energieverbruik bij de moderne voertuigen. Echter de grootste verbetering ligt op het gebied van aansturing, waarbij we samen gezorgd hebben voor een dubbele besturing van zowel drip als signalering. Dit betekent dat u zowel  op één centraal touchscreen in het voertuig  als op een WIFI-device achter de vangrail volledige controle over het voertuig heeft.

De Autodrip 2.0 is bij de top 3 geëindigd voor de Intertraffic Innovation Award 2016!

Deze innovatieve veiligheidsoplossing van Ebo van Weel is geheel bestuurbaar met de GO112. De GO112 is een voertuigbeheersysteem voor hulpverleningsvoertuigen en andere speciale voertuigen. Met de GO112 heeft u met één scherm de volledige controle over alle ‘accessoires’ van uw voertuig;  van dakset tot standkachel.

Wij zijn ontzettend verheugd dat wij, in samenwerking van Ebo van Weel, uw veiligheid op en naast de weg nóg meer kunnen garanderen!

Deel nieuwsbericht
Top